Ana Sayfa YAŞAM 14 Nisan 2016

Çekmeköy’ün parklarında ‘Mobil Park’ ekibi ile güvendesiniz!

İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda kurulan “Mobil Park” ekibi görevlerinin başında. Bu kapsamda Çekmeköy Mobil Park ekibi Nisan ayı başından itibaren ilçedeki faaliyetlerine başladı.

İstanbul Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği için hizmet veren Mobil Huzur ekibinin başarılarından yola çıkarak İstanbul’da yeni bir ekip kurdu. Mobil Park ismi verilen ekipler bulundukları bölgede parklarda vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışacak. Proje kapsamında Mobil Park ekibinde belediye zabıta birimleri de görev alacak.

Bu kapsamda Çekmeköy Mobil Park ekibi Nisan ayı başından itibaren ilçedeki faaliyetlerine başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çekmeköy Belediyesi Zabıta Memurları’ndan oluşan beş kişilik ekip, 96 parkta denetlemeler gerçekleştiriyor. Ekipler 24 saat esasına dayanarak gelen şikayet ve talepler doğrultusunda hareket edecekler.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. Parklarımızda huzur ve güvenin temini için kurulan ekibe bizde belediye olarak destek veriyoruz. Emniyet Müdürlüğü’müzle birlikte Çekmeköylü vatandaşlarımızın parkları güven içinde kullanılması için var gücümüzle çalışacağız,” dedi.

selyus