Ana Sayfa YAŞAM 27 Haziran 2014

Çekmeköy’de Ramazan’ın ayrıcalığı

Çekmeköy Belediyesi “Ramazan Etkinlikleri Tanıtım Programı” Taşdelen Ramazan etkinlik alanında yapıldı.

Çekmeköy’de Ramazan’ın ayrıcalığını hissedin..

Çekmeköy Belediyesi “Ramazan Etkinlikleri Tanıtım Programı” Taşdelen Ramazan etkinlik alanında yapıldı.

Çekmeköy Belediyesi Ramazan etkinlikleri tanıtım programı 26 Haziran Perşembe günü Taşdelen Ramazan etkinlik alanında gerçekleşti. Tanıtım programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Müftüsü Harun Cimitoğlu, aralarında Şahmettin Yüksel ve Şenol Çetin’nın de bulunduğu belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayını anlatan Bakara suresi 185. Ayeti ve dualarla başlayan programda, vatandaşlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu ay kardeşlik ayı, bu ay birlik beraberlik ayı… Bizlerde bu vesile ile sokak iftarlarında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Karşı komşusunun cenazesinden haberi olmayan ailelerin bir arada yaşadığı bu çağda insanları iftar sofralarında bir araya getireceğiz. Bu sayede kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz, kuvvetli bir birlik oluşturacağız.” dedi.
Programda vatandaşları selamlayan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerken, bu ayın insanlık, sevgi, barış ve huzur için fırsat ayı olduğunu belirtti.

Çekmeköy Belediyesi Ramazan ayı boyunca 17 mahallede sokak iftarı düzenleyecek. Taşdelen Lunapark, Doğa Park ve Mehmet Akif Meydan Parkı’nda hazırlanan etkinlik alanlarında sinema filmleri, tiyatrolar, söyleşiler, konferanslar ve konserler vatandaşlar ile buluşacak. Ahmet Özhan, Abdurrahman Önül, Necemettin Nursaçan, Ömer Döngeloğlu, Yavuz Bahadıroğlu ve Yalçın Özden gibi bir çok önlü isim Ramazan boyunca Çekmeköylüler ile olacak. Teravih sonrasında ise camilerde limonata ve lokum ikramı olacak.
Tanıtım programı hazırlanan tanıtım filminin izlenmesi ve Başkan Poyraz’ın günün anısına hazırlanan hediyeleri takdim etmesiyle son buldu.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

İl Kadın Kolları sahaya indi

İl Kadın Kolları sahaya indi

selyus