Ana Sayfa YAŞAM 19 Mayıs 2018

Çekmeköylülere hijyenik ortamda iftar yemeği hazırlanıyor

Çekmeköy Belediyesi, sokak iftarları için hazırlanan yemeklerin yapıldığı fabrikayı denetledi. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel denetimleri bizzat yerinde yaptı.

Ramazan ayı dolayısıyla hummalı bir çalışma başlatan Çekmeköy Belediyesi, Ramazan Ayı’nda binlerce kişiyi iftar sofralarında buluşturuyor. İftar sofrasına katılamayan; engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin ise iftar paketleri evlerine kadar götürülüyor.

Ramazan Ayı boyunca binlerce kişiyi aynı sofra etrafında buluşturacak sokak iftarları öncesinde, yemeklerin yapıldığı fabrikada çeşitli denetimler yapıldı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve beraberindeki yetkili personeller kullanılan malzemelerin tazeliği, tarihleri ve hijyen ortamı hakkında yemek fabrikasını denetleyip, çeşitli konularda bilgiler aldılar.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  “Ramazan Ayı’nda binlerce Çekmeköylü vatandaşımız ile aynı sofra etrafında bereketi paylaşacağız. Vatandaşlarımızın iftarlarını hem sağlıklı bir ortamda hem de iyi bir menüyle yapmaları bizim için son derece önemli. Ekiplerimizle birlikte sokak iftarlarımızda yer alacak yemeklerin yapıldığı fabrikada denetimler yapıldı. İlçemiz sakinleri bu Ramazan’da da sağlıklı ortamlarda yapılan yemeklerle iftarlarını açacaklar” dedi.

İlginizi çekebilir

Maltepe E-5’te oto kovalamaca!

Maltepe E-5’te oto kovalamaca!

selyus