Ana Sayfa YAŞAM 3 Temmuz 2015

Dursun Ali Erzincanlı Çekmeköy’de

Çekmeköy Belediyesi’nin organize ettiği etkinlik alanında ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı, şiirleriyle Çekmeköylü sevenleriyle buluştu. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Cansı ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanısıra etkinlik alanını dolduran yüzlerce Çekmeköylü Erzincanlı’yı dikkatle dinlediler. 

Çekmeköy Belediyesi’nin Ramazan Köyü alanında ki etkinlikleri büyük bir heyecanla devam ediyor. Alanda son olarak ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı, şiirleriyle Çekmeköylü sevenleriyle buluştu.  Program sonunda Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. 

SOKAK İFTARLARI SÜRÜYOR

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarında dün akşam, Mehmet Akif, Hamidiye ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde yaşayanlar birlikte oruçlarını açtılar. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği Ulus Pazarı’nın kurulduğu alanda gerçekleşti. Beş bin kişi için hazırlan sofralarda yer kalmayınca, iftara sayılı saatler kala, oturma alanı ve yemeklere takviyeler yapılarak, 7’den 70’e binlerce kişi aynı sofrada misafir edildi. 

İftardan önce konuşma yapan Başkan Poyraz, mahalle sakinlerine iftar yapılan alanla ilgili müjde verdi. Başkan Poyraz, “Kapalı Pazar yeri çok yakında hizmete açılacak. Cumartesi günleri burada kurulan pazarımızı da oraya taşıyacağız. Bu büyük alanı da eğitim alanı olarak tahsis ediyoruz. Nüfus yoğunluğu olan bu mahallelerimizde okul sıkıntısı iyice kendini hissettirmeden önlemini alacağız. Önümüzdeki yıllarda bu alanda vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirecek bir eğitim yuvası olacak,” dedi.

İftar programının bir diğer konuğu da TVNET televizyonu oldu. İftarın hemen ardından canlı yayına bağlanan Başkan Poyraz, Çekmeköy’de Ramazan’la ilgili televizyon izleyicilerini bilgilendirdi.

 

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Taksim Camii açılışa hazır

Taksim Camii açılışa hazır

selyus