Ana Sayfa YAŞAM 30 Mayıs 2018

Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi’nden tarihi açıklama

Ensar Vakfı Ümraniye Şube Başkanı Mustafa Güçlü, Türkiye’nin dışarıdan ve içerden önü kesilmek istendiği bu hassas süreçte tarih bir açıklama yaptı. Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi olarak saflarını belli eden Başkan Güçlü ve ekibi, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olacaklarını ifade ettiler.

Ensar Vakfı Ümraniye Şube Başkanı Mustafa Güçlü’nün açıklaması şöyle: “Kurulduğu tarihten bu güne kadar Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan genç nesiller yetişmesi için Hakk rızası uğrunda emek sarf eden Ensar Vakfımız, Vatan, Millet ve Kutsallarımız uğrunda söylenmesi gereken söz, alınması gereken tavır, gösterilmesi gereken her türlü davranışı sergilemekte sadece bu dönemde değil, Milli geleceğimiz ile alakalı her önemli durumda daima Milli Birlik ve Beraberlik safında olmayı kendisine şiar edinmiştir.

Bu minval üzere;

Mazlum ve masum Müslüman kardeşlerimizin yanlarında dimdik duran, dili, ırkı, rengi fark etmeksizin, sadece insan oldukları için öz haklarını savunan, zalime “zalimsin” ve haksıza “haksızsın” diyebilme cesareti gösteren ve en önemlisi “Dünya 5’ten büyüktür.!” çıkışı ile Dünya Müslümanlarının İzzet ve şerefini savunan Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına ortak olmak, derdi ile dertlenmek, hüznü ile hüzünlenmek, onunla birlikte aynı safta bulunmak üzere Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi olarak Türkiye’mizin siyasi ve ekonomik şahlanışa geçeceğini düşündüğümüz #24Haziran 2018 Tarihi Büyük Gün öncesinde ve sonrasında her daim milletimizin ve milli değerlerimizin yanında olacağımızı buradan ilan ederiz.”

selyus