Ana Sayfa YAŞAM 12 Haziran 2016

Esenlerliler Bilal Göregen’le buluştu

Katıldığı bir televizyon yarışmasında seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan görme engelli Bilal Göregen, Esenler’de verdiği konserde söylediği şarkı ve türkülerle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Katıldığı bir televizyon yarışmasında seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan görme engelli Bilal Göregen, Esenler Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Esenler’de bir konser verdi. Türkiye’nin dört bir yanından söylediği şarkı ve türkülerle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Göregen, sahnesinde ilahiler de seslendirdi. Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen konserde Göregen’e meydanı dolduran Esenlerliler de hep bir ağızdan eşlik etti.

“GÖNÜL SULTANLARIMIZI ESENLER’DE ANIYORUZ”

Konser öncesi bir selamlama konuşması yapan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Esenler’de düzenlenen Ramazan etkinliklerinden söz ederek, “Esenler Belediyesi olarak ilçenin her yerinde Ramazan ayına özel etkinlikler yapıyoruz. Dörtyol Meydanı’nda yaptığımız ‘Anadolu’yu Mayalayanlar’ programlarımızda vatanını, milletini seven insanlar olarak Anadolu’yu mayalayan, bu topraklar için büyük insanlar yetiştirmiş gönül sultanlarımızı tanıyor, anıyor ve anlıyoruz. Esenler’i fiziki olduğu kadar sosyal ve kültürel açıdan daha da ileri götürmek için çalışıyoruz” dedi. 

selyus