Ana Sayfa YAŞAM 18 Nisan 2015

Gönüller Marmara’da gül açtı

Marmara Üniversite Öğrenci Konseyi, Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezleri ve Marmara Genç Vizyon Kulübü’nün ortaklaşa hazırladığı “Gönüller Marmara’da Gül Açacak” Kutlu Doğum programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Marmara Üniversite Öğrenci Konseyi, Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezleri ve Marmara Genç Vizyon Kulübü’nün ortaklaşa hazırladığı Gönüller Marmara’da Gül Açacak Kutlu Doğum programı 16 Nisan Perşembe günü Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Karslı, AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar’ın katıldığı Gönüller Marmara’da Gül Açacak Kutlu Doğum programında öğrenciler salona sığmadı.

 

BİNLERCE SALAT SANA, BİNLERCE SELAM SANA YA RESULALLAH

Yoğun ilginin olduğu programda bir konuşma yapan Başkan Türkmen, “Sevgililer Sevgilisinin ümmeti, yürekleri O’nun sevgisiyle dolu gençlerimizin düzenlediği böyle anlamlı bir programda olmaktan son derece mutlu olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Binlerce Salat sana, binlerce selam sana Ya ResulAllah. Peygamber Efendimizin (S.A.V.) Kutlu Doğumu tüm İslam Alemine hayırlar getirsin inşallah. Bu güzel programda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Hz. Peygamber’in doğum günü münasebetiyle gerçekleşecek olan programda, alemlere rahmet olarak gönderilen kutlu Nebi anılacak. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlahi Orkestrası dinletisiyle devam etti.. Programın konuşmacıları ise Ali Ramazan Dinç ve Serdar Tuncer oldu.

                                                                                          

 

Etiketler:
selyus