Ana Sayfa YAŞAM 21 Mayıs 2018

Hasan Can, Ümraniyelilerle gönül sofralarında buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ramazan ayı mahalle iftarları kapsamında Esenkent ve Madenler Mahalle sakinleri ile aynı sofrayı paylaştı.

Ümraniye Belediyesi tarafından Teletaş İlkokulu Bahçesinde düzenlenen iftar programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Belediye Başkan Yarıdmcıları Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar programına katılan Esekent ve Madenlerli vatandaşlara seslenen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “Hepinize hayırlı iftarlar, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ne güzel şu sofralarda kardeşçe oturup birlik beraberlik içinde iftarlarımızı açıyoruz. Allah İslam’ın ve ümmetin yar ve yardımcısı olsun. Terör devleti İsrail tarafından şehit edilen Filistinli Müslümanlara Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.  Sahip olduğumuz nimetlerin kadrini bilmemiz lazım. Allah bizleri gördüğümüz bu güzelliklerden mahrum etmesin” dedi.

selyus