Ana Sayfa YAŞAM 4 Şubat 2017

Hilmi Türkmen, “İyilik Damarları Üsküdar’da Büyüyor!” sloganıyla kan verdi

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, Üsküdar Kızılay Şube Başkanlığı ile kan vermenin önemini arttırmak ve kan stoklarına katkı sağlamak adına “İyilik Damarları Üsküdar’da Büyüyor!” sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattı.

Üsküdar Meydanı’nda kurulan çadırda kampanyanın açılışı yapıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Kızılay Üsküdar Şube Başkanı Mustafa Karadeniz, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaptığı kan bağışıyla kampanyaya destek olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu güzel organizasyon hangi açıdan bakarsak bakalım her yönüyle mükemmel bir faaliyet. Çünkü bu kan bağışı kampanyasının her neresinde olursanız olun kazançlısınız. İşin manevi boyutuna baktığımızda bir hastaya derman oluyorsunuz, bir ünite kan 3 cana fayda sağlıyor. Allah bizlere sağlık sıhhat verdiğine göre bu sağlığımızın şükrü olarak kesinlikle bu tür kampanyalara duyarlı olmak durumundayız. Bununla birlikte kan bağışında bulunmak sıhhat açısından da önemli. Kan vermek sağlık demektir. Kan verdikten sonra vücudunuz kendini yeniliyor ve daha dinç oluyorsunuz.” sözleriyle kan bağışının önemine vurgu yaptı.

Açılışta konuşma yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Kızılay Üsküdar Şube Başkanı Mustafa Karadeniz ve AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse de kan vermenin önemine vurgu yaparak kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerini ilettiler.

Üsküdar Meydanı, Mihrimah Camii karşısında kurulan çadır 3 gün boyunca kan vermek isteyen vatandaşlara hizmet verecek.

İlginizi çekebilir

Mini cemaatin mini kantini

Mini cemaatin mini kantini

selyus