Ana Sayfa YAŞAM 23 Haziran 2016

Hilmi Türkmen yetim çocuklarla sofrasını paylaştı

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ilçede yaşayan yetim çocuklar bir araya geldi.

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar organizasyonunda ilçe içinde yaşayan yetim çocuklar bir araya geldi. Organizasyona, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra ilçe protokolünden birçok isim katıldı.

“ÖNEMLİ OLAN KALPLERE GİDEN YOLLARI YAPMAK”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı konuşmada sosyal belediyecilik anlayışlarına vurgu yaparak, “Bu güzel ayın artık sonuna yaklaşıyoruz. Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmadınız. Bu güzel Ramazan soframızda birlikte oruçlarımızı açma adına davetimize icabet ettiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Tabi ki genç yaşta hayata veda eden anneleriniz, babalarınız var. Onlara rahmet diliyorum. Biz Üsküdar Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında gerçekten güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bizim için elbette ki yollar yapabiliriz, köprüler yapabiliriz. Böyle güzel tesisler yapabiliriz. En önemli husus evlere giden yolları yapmak değil, kalplere giden yolları yapmak” dedi.

İftar vaktinin gelmesiyle birlikte minikler yakınlarıyla birlikte oruçlarını açtı. Program sonunda ise Hacivat- Karagöz oyununu izleyen minikler doyasıya eğlenirken, Üsküdar Belediyesi tarafından dağıtılan sürpriz hediyelerine kavuştular.

selyus