Ana Sayfa YAŞAM 24 Mayıs 2016

İbrahim Bodur Hakk’a yürüdü

Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, son yolculuğuna uğurlanıyor. Bodur’un cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda siyaset, iş dünyasından isim katıldı.

Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Fatih Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Burada düzenlenen cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Bodur’un eşi Sevim Bodur, kızı ve Kale Grubu Başkanı, Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, damadı Osman Okyay, torunu İbrahim Okyay ve çok sayıda isim katıldı. Fatih Camii’nde aile taziyeleri kabul ederken İbrahim Bodur’un cenazesini ise İl Müftüsü Rahmi Yaran kıldıracak. 

Bodur’un cenazesi burada düzenlenecek olan törenin ardından memleketi Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Nevruz Köyü’nde toprağa verilecek.

selyus