Ana Sayfa YAŞAM 20 Mart 2018

İhsan Karaman, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etrafını menfaat ordusu sarmış..!!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan için; her siyasi liderin başına geleceği gibi, siyasetin doğası gereği, belli bir süre sonra meydana gelen, etrafında duvar örülmesi nedeniyle, doğru seslerin ulaşamadığı, istişare kültürünün temelde var olmasına rağmen, etraftaki duvara çarpıp geri dönmesinden dolayı lider yalnız kalır diyen Karaman, “Zaman zaman kendisinin de söylediği gibi yalnız bir liderdir, Allah ona yardım etsin. Çok zor işi. Etrafını sarmış olan menfaatperest ordusuna rağmen milletin duası ile Allah onu koruyor. İnşallah bizi daha da iyi günlere götürür.”

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Karaman, Süper Haber’e önemli ve altı çizilecek açıklamalarda bulundu. Karaman’ın özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan için söyledikleri tarihin basın sayfalarında yerini aldı..

“ERDOĞAN ETRAFINDAKİ MENFAATPEREST ORDUSUNA RAĞMEN…”

İhsan Karaman, “Tayyip Erdoğan’a geldiğimizde, hiç şüphesiz Tayyip Erdoğan, Abdülhamit’ten sonra bu milletin içinden çıkan en büyük siyasi liderdir. Bunu dostu düşmanı herkes kabul eder. Etmeyenler de zaten dışından etmiyordur, içinden bunu kıskanarak biliyordur. Böyle bir lider 100 yılda bir gelir. Çok büyük badireler atlatılan bir döneme denk gelmiştir ve hemen hemen hepsinin içinden, sadece partisinin gücüyle değil, doğrudan millete dayanarak, Onun sevgisini, duasını alarak çıkmıştır. Bu 100 yıl içerisinde bize en çok önderlik edebilecek, en iyi örnek olabilecek lider olarak görüyoruz, duamız ve yaptığımız hizmetlerle destek olmaya çalışıyoruz. Her siyasi liderin başına geleceği gibi, siyasetin doğası gereği, belli bir süre sonra meydana gelen, etrafında duvar örülmesi nedeniyle, doğru seslerin ulaşamadığı, istişare kültürünün temelde var olmasına rağmen, etraftaki duvara çarpıp geri dönmesinden dolayı lider yalnız kalır. Zaman zaman kendisinin de söylediği gibi yalnız bir liderdir, Allah ona yardım etsin. Çok zor işi. Etrafını sarmış olan menfaatperest ordusuna rağmen milletin duası ile Allah onu koruyor. İnşallah bizi daha da iyi günlere götürür.”

Kaynak Süper Haber

selyus