İnadına mini etek, inadına dekolte giyeceksiniz!

İnadına mini etek, inadına dekolte giyeceksiniz!

Halk tv programına katılan Söner Yalçın, “İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz” dedi. Yalçın’dan aşağı kalmak istemeyen Uğur Dündar ise “İnadına kızlı erkekli oturacaksınız.” diye konuştu.

Türkiye’nin tanınmış ulusalcı isimleri Halk tv’de çok önemli konulara değindiler. Türk Milletini yakından ilgilendiren, mini etek, dekolte, papyon ve kızların erkeklerle yanyana oturmaları gibi hayatı meselelerin ele alındığı gecede (!) isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hükümetin icraatlarına yönelik sataşmalar oldu. Programda ise “İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz” “İnadına kızlı erkekli oturacaksınız” cümleleri geceye damgasını vurdu. (!)

Uğur Dündar, Tuncay Özkan, Yaşar Nuri Öztürk ve Soner Yalçın’ın katıldığı, Halk TV’de yayınlanan programda ilginç diyaloglar yaşandı. Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkılması çağrısı yapan Soner Yalçın, kadınlara seslenerek, “Saçınıza başınıza dikkat edeceksiniz. İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz” dedi. Yalçın’la adeta yarışan Uğur Dündar ise “İnadına kızlı erkekli oturacaksınız.” diye konuştu…

“BEN BUNU CUMHURİYET İÇİN TAKIYORUM” 

Programda sürekli söz alan Söner Yalçın, taktığı papyonla ilgili “Ben bunu Cumhuriyet için takıyorum. Biz kadınımızı koruyacağız, biz çocuğumuzu koruyacağız. Çocuk 5 yaşında hava kararmadan cezaevine gider gibi gidiyor. Ne yapıyorsunuz? Niye kandırıyorsunuz Osmanlıca mezar taşları falan. Osmanlı’da doğru dürüst mezar taşı yok. Cumhuriyettir mezar taşlarını yücelten. Gideceksin anlatacaksın. Üst komşuda anlatacaksın, alt komşuda anlatacaksın. Bakın, bir nefer olacaksın. Bunun başka yolu yok. Çokta büyük bir şey istemiyoruz. Gideceksin komşularını ikna edeceksin. Bandırma vapuruna bin demiyoruz. Hakkında idam kararı çıkacak demiyoruz. Gerekirse çıksın, şereftir. Bir tane küçük bir hayatımız var” dedi.  

Uğur Dündar araya giriyor. Yalnız birkaç mesajda ortak görüş var, Söner Yalçın’a papyonun çok yakıştığını söyledi. (!)

Söner Yalçın hemen cevap vererek “Mustafa Kemal’in emanetidir papyon. Mustafa Kemal’de takardı.

Uğur Dündar, “Şıklık, zarafet, bilim aydınlık” diye cevap verdi.  

“SİZ CUMHURİYET KADINISINIZ İNADINA SOYUNUN” (!)

Söner Yalçın, “Devrimci budur. Estetik değerler. Anlatabiliyor muyum? Saçınıza, başınıza, kıyafetinize de dikkat edeceksiniz. Tertemiz olacaksınız. Cumhuriyet kadınısınız, Cumhuriyet erkeğisiniz. Örnek olacaksınız. “İNADINA MİNİ ETEK GİYECEKSİNİZ, İNADINA DEKOLTE GİYECEKSİNİZ”  arkadaş.

Söner Yalçın’dan hiç aşağı kalmayan Uğur Dündar “Ve inadına ve inadına kızlı erkekli olacaksınız. Bu akşam salona baktıkça, göz göze sizlerle geldikçe, içime aydınlıklar yağıyor. Işık ışık yüreğim aydınlanıyor. Umutlanıyorum, yüreğim aydınlanıyor.” (!)

 

 

 

 

Etiketler:
selyus