Ana Sayfa YAŞAM 7 Eylül 2018

İstanbul Takipte, 7 No’lu Şube Başkanı Sıtkı Uçar ve ekibinin yanındadır

İstanbul’un güçlü ve etkili bir haber sitesi olarak İstanbul Takipte Haber Sitesi, görevini başarıyla ve onurla yürüten 7 No’lu Şube Başkanı Sıtkı Uçar ile ekibini açıktan desteklemektedir.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Bem-Bir-Sen Genel Merkez kongresi öncesinde, Şubelerde seçim heyecanı başladı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, görevini başarıyla ve onurla yürüten BEM-Bir-Sen 7 No’lu Şube Başkanı Sıtkı Uçar ve yönetimini açıktan desteklediğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Sendikaya bundan önce verdiğimiz desteği bundan sonrada sürdüreceğiz.

İstanbul 7 No’lu şubeye bağlı belediyelerde de, delege seçim süreci başlatıldı. 10 Eylül 2018 pazartesi günü Beykoz, Şile, Sancaktepe belediyelerinde, 11 Eylül 2018 Salı günü Çekmeköy Belediyesinde, 12 Eylül Çarşamba günü Ümraniye Belediyesinde, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü Sancaktepe Belediyesinde ve son olarak ta 18 Eylül 2018 Salı günü Üsküdar Belediyesinde memur üyelerin katılımıyla, delegelerin seçimi gerçekleştirilecektir.

Delege seçimlerinin ardından, 13 Ekim 2018 Cumartesi günü de 7 No’lu Şube 5. Olağan Genel Kurul Seçimi yapılacaktır.

7 No’lu Şube Başkanı Sıtkı Uçar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Öncelikle seçim süreci, memur üyelerimize, bağlı belediyelerimize, bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun“ dedi.

Başkan Uçar, “Bölgemizin etkili ve dinamik sivil toplum örgütü olarak, seçim süreci; heyecanımızı, çalışma azmimizi katlayarak arttırmaktadır. Mevcut ekibimizin önemli bir kısmını koruyarak, üyelerimiz nezdinde, üç aydır seçim çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Üyelerimizin yakın ilgileri ve delegelerimizin iradeleri ile önümüzdeki çalışma döneminde de, hak ve adalet zemininde gayretlerimizi arttırarak devam etmek kararlılığındayız. Bağlı belediyelerdeki, belediye başkanlarımıza ve birim yöneticilerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, yeni dönemde de ekibimizi koruyarak devam etme irademizi beyan ederek, beraberce üyelerimizin çalışma şartlarının daha iyi seviyelere çıkartılması hususundaki isteğimizi yenilemiş olduk” şeklinde konuştu.

“Seçim sürecinde; 1748 kayıtlı her bir üyemizin, kendi özgür iradeleriyle, teşkilatımızın her kademesinde görev almak üzere aday olabileceğini, sürecinin demokratik bir yarış zemininde gerçekleşmesi için belediye başkanlarımızın da desteğiyle her türlü tedbiri aldıklarını, çekişme ortamından uzak, kardeşlik hukuku içerisinde ve hayr yarışı zemininde seçimleri yapmak istediklerini ” dile getiren Uçar, aday olacaklara başarı dileklerini sundu.

Sendikaya bağlı belediyelerdeki işyeri temsilcileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerde, mevcut yönetimin çalışma şekil ve gayretlerinden memnun olduklarını, seçim sürecinde görevinin başında bulunan mevcut yönetime desteklerini sürdüreceklerini dile getirdiler.

selyus