Ana Sayfa YAŞAM 19 Ağustos 2015

İstanbul’un yükselen yıldızı Çekmeköy kitabı tanıtıldı

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın “Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy 2015” isimli kitap tanıtıldı.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız tarafından kaleme alınan “Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy 2015” isimli kitabın tanıtımı yapıldı. Kansız’ın ilçe ile ilgili yazdığı ikinci eser olan kitapta; Ocak 2014’ten itibaren ilçenin konumu, coğrafyası, değişen nüfus yapısı, el sanatları, idari yapısı, mahalleleri, ekonomik yapısı ve gelişen eğitim yapısının güncel verileri bulunuyor.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın evsahipliği yaptığı tanıtım programına; 15. Füze Üs Komutanı Tuğgeneral Şener Yazıcı, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, sponsorlar Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül ve Vakıf Taşdelen Su Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Karadeniz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, “Bu kitap ilçeye hizmet edenlerle birlikte yazdığımız bir kitaptır. Yeni yetişen nesillerin her gün gelişen ilçemiz, yapılan ve planlanan hizmetler hakkında bilgi edinmelerini amaçlayarak yazdığım bu kitabın hazırlanmasında destek olan herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Etiketler:
selyus