Ana Sayfa YAŞAM 14 Ekim 2015

İstanbul YKM çalışıyor

AK Parti İstanbul İl Yaşlılar Komisyonu Merkezi (YKM), yaşlıları manevi ve tarihi yerleri gezdirmeye devam ediyor. Daha önce Andaolu Yakası’nda ki ilçelerin yaşlılarını Avrupa Yakası’na götüren YKM ekibi, son olarak Kağıthane, Eyüp, Beyoğlu, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinden yaşlı vatandaşımızı Anadolu Yakası’na götürüp Azîz Mahmûd Hüdâyî Hazretleri’nin Türbesi ile Ataşehir’de yapılan Mimar Sinan Camileri ziyaret edildi.

AK Parti İstanbul İl Yaşlılar Komisyonu Merkezi (YKM), yaşlıları manevi ve tarihi yerleri gezdirmeye devam ediyor. Daha önce Andaolu Yakası’nda ki ilçelerin yaşlılarını Avrupa Yakası’na götüren YKM ekibi, son olarak Kağıthane, Eyüp, Beyoğlu, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinden yaklaşık 100 yaşlı vatandaşımızı Anadolu Yakası’na götürüp Azîz Mahmûd Hüdâyî Hazretleri’nin Türbesi ile Ataşehir’de yapılan Mimar Sinan Camilerini ziyaret ettirdikten sonra İBB Büyük Çamlıca Sosyal Tesisleri’nde öğlen yemeği verdi. Yemeğin ardından içilen keyif çaylarıyla sohbet devam etti.  AK Parti İstanbul İl 1. Bölge YKM Başkanı Dursun Tığlı’nın evsahipliğinde gerçekleşen programın ardından Marmaray’la karşıya götürülen yaşlılarımız tek tek evlerine teslim edildi.  

“YAŞLILARIMIZ BU VESİLEYLE HİÇ GİTMEDİKLERİ YERLERİ GÖRME FIRSATINI YAKALADILAR”

Yaşlılarımıza yönelik yapılan bu anlamlı çalışmayla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl YKM Başkanı Kamil Çakır, “Camiler haftası dalayışıyla insanlarımızı Camilerle buluşturmak. İstanbul il başkanlığı olarak buna bir farklılık getirelim dedik ve Avrupa Yakası’nda oturan insanlarımızı Anadolu Yakası’na, Anadolu Yakası’nda oturan insanlarımızı da Avrupa Yakası’na götürelim dedik. Böyle yapmamız da tam isabet oldu. Yaşlılarımız bu vesileyle hiç gitmedikleri yerleri görme fırsatını yakaladılar. Bir anlamda dışarıya çıkmayan yaşlılarımızı dışarıya çıkartıp İstanbul’un güzelliklerini gezdirerek, onların hatıralarına da eklemek istedik.

selyus