Ana Sayfa YAŞAM 21 Ekim 2017

İstanbul’da eşzamanlı narkotik operasyonu

İstanbul narkotik polisi Kağıthane’de özel harekat polislerinin de desteğiyle çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda bazı dairelere kapıları koçbaşlarıyla kırılarak girildi. Yapılan aramada narkotimleri çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken, “Maya” isimli narkotik köpeğiyle daireler didik didik arandı. 2 kişi ise gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler uyuşturucu satışı nedeniyle çok sayıda ihbar alınca operasyon için düğmeye bastı. Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği’ne bağlı narkotimlerinin Kağıthane ilçesinde çok sayıda adreste uyuşturucu kullanımı, satımı ve depolandığı bilgisine ulaşması üzerine öğle saatlerinde harekete geçildi. Bunun üzerine ekipler, yaklaşık 100 polis ile özel harekat polislerinin de desteğiyle önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

KAPILAR KOÇBAŞLARIYLA BİRER BİRER KIRILDI

Operasyonda narkotimleri, 28 Nisan Caddesi üzerindeki bir daireye baskın düzenledi. Dairenin kapısının açılmaması üzerine özel harekat timleri, koçbaşlarıyla kapıları kırarak içeriye girdi. Ekipler burada bir süre arama yaptı. Bölgede otomatik silahlarla önlem alan ekipler kuş uçurtmadı. Cadde ve sokaklardaki vatandaşlar ise didik didik arandı.

KANEPENİN İÇİNDE ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan dairede aramalarını sürdüren ekipler, içeride “Maya” isimli narkotik köpeğiyle de arama yaptı. Yapılan aramalarda narkotimleri, kanepenin içine saklanmış çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken, dairede yaşadığı öğrenilen 2 şahıs da gözaltına alındı.

selyus