Ana Sayfa YAŞAM 9 Şubat 2018

Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan, uyuşturucu ile mücadele toplantısı düzenledi

Kadıköy İlçesinde Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan başkanlığında ‘Uyuşturucu İle Mücadele Koordinasyon Kurulu’ toplantısı yapıldı.

Uyuşturucu ile mücadelede üst düzey çalışmaların yapılması için nelerin yapılabileceğinin görüşüldüğü toplantıya; Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan’ın yanı sıra, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, İlçe Sağlık Müdürü Neslihan Uyar, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi / Amatem Başhekim Yardımcısı Aziz Mehmet Gökbakar, Yeşilay Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Meryem Ekşioğlu, İstanbul Bağımlılıkla Mücadele Stratejisi Proje Danışmanı ve Eğitim Koordinatörleri Dr. Figen Üzer ile Meryem Çalışkan, Kadıköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Yardımcısı Şenay Çolak, Kadıköy Çocuk Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Buket Vural, İstanbul Anadolu Kadıköy Denetimli Serbestlik Müdürü Orhan Kaykaç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Serap Erdağı, Üsküdar Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf Kiser, Kadıköy Müftüsü Mehmet Yaman, Hasanpaşa Camii İmamı Levent Uçkan, Gönüllü Çalışma Ekip Koordinatörleri Dr. Irmak Tekeli, Figen Şahin, Hacı Hasan Kozan ve Buket Vural katıldı.

Toplantıda; İlçemizin 21 mahallesinde bağımlılıkla etkin mücadele amacıyla kurulan Gönüllü Çalışma Ekipleri’nin faaliyetleri ve ilgili kurumların saha çalışmalarını desteklemek amacıyla oluşturulan performans kriterleri görüşüldü.

 

selyus