Ana Sayfa YAŞAM 13 Mart 2017

Kadıköy Life Dergisi yayında

Kadıköy Life Dergisi’nde kapak konusu olan Çamlıca TV Kulesi ile ilgili  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açıklamada bulundu.

Kadıköy Life Dergisi’nin yeni sayısı yayınlandı. Rüya şehrin yeni simgesi Çamlıca TV Kulesi ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kadıköy Life dergisine özel açıklamalarda bulundu.  

İSTANBUL’UN MODERN YÜZÜ YÜKSELİYOR

Kadıköy Life Dergisi’nin yeni sayısı yayınlandı. Rüya şehrin yeni simgesi Çamlıca TV Kulesi’ni kapak konusu yapan dergi sayfalarında projenin ayrıntıları yer alıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile projenin mimarı Melike Altınışık’ın Kadıköy Life dergisine özel açıklamaları son derece önemli bilgiler içeriyor.

KADIKÖY’E HÜKÜMET KONAĞI GELİYOR…

Yeni Kadıköy Kaymakamı Tuncay Sonel öylesine hızlı başladı ki ona ve hızına kimse yetişemiyor. 1984 yılından beri planlanan fakat bir türlü gerçekleştirilemeyen “Hükümet Konağı Projesi” nihayet start alıyor.  Ayrıca mevcut binada restore ediliyor.

DAHA NELER NELER…

Kadıköy ile birlikte Anadolu Yakası’nın tüm ilçelerinden özel haberler de bulacağınız dergi sayfalarında, Sertaç Kayserilioğlu uzun yıllar Haydarpaşa Lisesi olarak kullanılan tarihi binayı, “Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Destanı” başlıklı yazısıyla ele alırken, Erol Ünal, Üsküdarlı Ulus Ailesi’ni ve yaşadıkları ahşap evi anlattı.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Kadıköy’de 3 yılı geride bıraktı. “Amacımız tüm vatandaşlarımızı mutlu etmek” diyen Nuhoğlu, bu üç yıl içinde neler yaptı, neleri yapamadı hangi zorluklarla karşılaştı. Hepsini Kadıköy Life dergisine anlattı…

Kadıköy Life Magazin Eki’nde ise, Alpay, Vural Gökçaylı, Tayanç Ayaydın, Ayça Varlıer, İclal Aydın, Zeren Bayer Oktay gibi isimler yer aldı. Anadolu Yakası’nın nabzını tutan cemiyet haberleri, Rotary, Lions, SKAL gibi sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri,  hepsi Kadıköy Life Dergisi’nin Mart & Nisan 2017 sayısı sayfalarında…

KADIKÖY LIFE’A ULAŞABİLECEĞİNİZ ADRESLER:

Dijital olarak, TURKCELL Dergilik,  www.b-publisher.com ile dmags.net platformlarından okuyabileceğiniz Kadıköy Life, ayrıca aşağıdaki adreslerde de sizleri bekliyor olacak. Remzi Kitabevi bütün şubeleri, Nezih Kitabevi bütün şubeleri, BARKER Kırtasiye Göztepe, Selamiçeşme ve Cemil Topuzlu Şubeleri, Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir arasındaki tüm gazete satış noktaları… Muhtarlıklar, Benzin İstasyonları, Kadıköy ve Bostancı İskeleleri… 

selyus