Ana Sayfa YAŞAM 24 Şubat 2018

Kadıköy’de pırıl pırıl bir gençlik bulduk

Vatan hainlerinin en güçlü bir şekilde örgütlendiği ve etkili olduğu ilçelerden Kadıköy’de pırıl pırıl gençlerin de olması sevindirici. Sayıları az denilmeyecek kadar fazla olan Kadıköy Gençlik Derneği’nin mutlaka elinden tutulması lazım.  

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Kadıköy Gençlik Derneği’ni ziyaret ettik. Kadıköy’ün tanınmış sımalarından Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Platformu Başkanı ve Diyarbakır Tanıtma Kültür Vakfı İstanbul Şubesi Başkan Av. Aydoğan Ahıakın ile birlikte yaptığımız ziyarette Kadıköy’de vatan hainlerinin yanı sıra pırıl pırıl gençlerinde olduğuna şahit olduk. Kadıköy Gençlik Derneği Başkanı Tezcan Şanlı, ekibiyle beraber hazır olduğu ziyarette, Kadıköy’de yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Özellikle de uyuşturucu ile mücadele ile ilgili büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Resmi ve özel kuruluşların kendilerine sahip çıkması gerektiğini belirten Şanlı, Kadıköy Belediyesinin kendilerine olan mesafeli duruşlarından çok rahatsız olduklarını özellikle dile getirdi. Şanlı, ellerinden tutulduğu takdirde bir çok projeyi hayata geçirebilecekleri ve kötü alışkanlıklardan uzak, vatansever gençlerin sayısını binlerceye çıkarabileceklerini ifade etti.

Doğu ve Güneydoğu STK Birlik Platform Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, gençleri yakından takip ettiğini, önümüzdeki süreçte ilgili yerlerle görüşüp kendilerine sahip çıkılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

selyus