Ana Sayfa YAŞAM 24 Şubat 2017

Kastamonulular yoğun katılımla Başkan Hasan Can’ı ağırladı

Ümraniye’nin çeşitli noktalarında vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu akşam da Kastamonulular ile bir araya geldi. Salonda yoğun katılımın olduğu gözlerden kaçmadı.

Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği’nde (KASDER) düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Kastamonu Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Hidayet Yünsel, Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Kökden, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Mustafa Küçükkapdan, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Kastamonulu katıldı.

Programın başında Ümraniye KASDER tarafından hazırlanan Kastamonu’nun Seis Bulguru yemeği ikram edildi.

Ümraniye KASDER Başkanı Yunus Kökden, Başkan Hasan Can’a derneklerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bir konuşma gerçekleştirdi. Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği ve Ümraniye Beediye Başkanı Hasan Can’a bu gecede birlik ve beraberliğin sağlanmasında katkı sağladıkları için teşekkürlerini sundu.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasını gerçekleştirdi. Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini anlatan Başkan Hasan Can, “Yeni anayasa ile birlikte Türkiye’de hükûmet krizi diye bir şey kalmayacak” dedi. Başkan Hasan Can, “Bu sistemin bizi en çok ilgilendiren tarafı istikrardır. Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir” dedi. Kastamonu’nun tabiat, kültür ve tarihi güzelliklerine de değinen Başkan Hasan Can, Kastamonululardan 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için “evet” sözü aldı ve konuşmasını sonlandırdı.

selyus