Ana Sayfa YAŞAM 22 Ağustos 2015

Kursların başarılı öğrencilerine ödül

Çekmeköy Belediyesi, Yaz Kur’an Kurslarının kapanış töreninde kursu başarıyla tamamlayıp birinci olan öğrencileri diz üstü bilgisayar hediye ederek ödüllendirdi.

Çekmeköy’de Yaz Kur’an Kursları’nda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. 2014-2105 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından çocuklar için çalışma başlatan Çekmeköy Belediyesi, 6 bin 500 çocuğu yaz Kur’an kurslarına yönlendirilmesini sağladı. Yaklaşık 2 ay boyunca 142 hocadan eğitim alan çocuklar, kursların son günlerinde 65 soruluk sınava tabi tutuldu. Çekmeköy Belediyesi, Taşdelen Yusuf Cebir Merkez Camisinde Yaz Kur’an kurslarına kapanış töreni düzenledi. Törene, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman, İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kapanış töreninde konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Çocuklarımızın dininin daha sağlıklı ve merkezinden öğrenmelerini istediğimiz için yaz Kur’an kurslarını açmıştık. Şimdi de yaz Kur’an kurslarına kapanış töreni düzenliyoruz” dedi.

Etiketler:
selyus