Ana Sayfa YAŞAM 26 Haziran 2014

Maltepe’den kan kampanyası

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Melek Örenli’nin öncülüğünde yürütülen “Hayat Kurtarma Sırası Kadınlarda” kan kampanyasına yoğun ilg

Maltepe’den kan kampanyasına tam destek

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Melek Örenli’nin öncülüğünde yürütülen “Hayat Kurtarma Sırası Kadınlarda” kan kampanyasına yoğun ilgi vardı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ile Türk Kızılayı’nın ortaklaşa düzenledikleri “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kan kampanyasında yoğun ilgi gösteren il ve ilçelerin kadın kolları “Hayat Kurtarma Sırası Kadınlarda” diyerek kendi bölgelerinde çadırlar kurdular. Türkiye genelinde il ve ilçelerin yanı sıra İstanbul’un ilçelerinde de devam eden kan kampanyasının bir ayağı da Maltepe’de yapıldı. AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı F. Melek Örenli’nin öncülüğünde yürütülen “Hayat Kurtarma Sırası Kadınlarda” kan kampanyasına yoğun ilgi vardı. Kadın Kolları yönetimi ile birlikte başlangıcından sonuna kadar büyük gayret gösteren Başkan Örenli de kan vererek “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” sloganına destek oldu.

Başkan Örenli, “Emeği geçenlere teşekkür ederim”

Kan kampanyasının Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile Türk Kızılayı’nın işbirliği ile yapıldığını ifade eden AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Melek Örenli “Maltepe Teşkilatı olarak “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” sloganıyla yola çıkılan bu kampanyaya destek verdik. Ramazan ayında kan bağışlarının yok denecek kadar azalması ve kan bankalarının gelen talepleri geri çevirmesi sebebiyle ramazan öncesi böyle bir çalışma yaptık. Ben ilçem ve şahsım adına emeği geçen herkese teşekkür ederim “ dedi.

Etiketler:
selyus