Ana Sayfa YAŞAM 16 Mart 2018

Mehmet Özhaseki Üsküdar’da genç yazarlarla buluştu

Gençlik faaliyetlerinde önde gelen ilçeler arasında yer alan kadim şehir Üsküdar’da düzenlenen Yazar Okulu’nun sertifika töreni gerçekleşti.

Sertifika törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, katıldı.

Törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve şu ana kadar 300 öğrenciye eğitim veren yazar okulundan başarılı işler ortaya çıktı. İnşallah devamı da gelecek. Gençlerimizi teşvik etmek için 1. dönemde dereceye giren 25 öğrenciyi Kudüs’e gönderme sözü vermiştik, verdiğimiz sözü tutmak için elimizden geleni yapacağız inşallah. Bu güzel programa katılan tüm öğrencilerimizi ve değerli hocalarımızı tebrik ediyor ve saygıyla selamlıyorum,” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bu güzel etkinliği düşünerek ortaya çıkaran ve emek verenleri kutluyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık. Katılan arkadaşlarımızın da yüreklerine, kalemlerine sağlık. Bu alan bizim eksik kaldığımız bir alan. Gençlerimizin sonuna kadar hakkın tarafında, hakkın yanında ve hakkın savunucusu olarak bu kabiliyetlerini kullanmaları için temennide bulunuyorum,” diye konuştu.

Programın sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yazar Okulu’nda dereceye girmiş olan öğrencilere sertifikalarını takdim etti

selyus