Ana Sayfa YAŞAM 25 Mayıs 2018

Mustafa Ataş, Çemişgezekli hemşerilerinin gönül sofrasına katıldı

Çemişgezek ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (ÇEM-DER) yönetim ve üyeleri Hekimbaşı Çardak Restoran’da iftar yemeğinde bir araya geldi. Ümraniye Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

Çemişgezekliler, Ümraniye Hekimbaşı Çardak Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftara; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Başkan Hasan Can, AK Parti Tunceli Milletvekili Adayı Nazif Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, dernek başkanları, muhtarlar ve Çemişgezekliler katıldı.

Program, Kur’an tilaveti ile başladı ve açılan oruçların ardından yapılan konuşmalarla devam etti.

“ÇEMİŞGEZEK’İMİZE DE TUNCEL’İMİZE DE ELİMİZDEN GELEN HİZMETİ YAPTIK”

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş aramızda, sizi Ümraniye’de ağırlamaktan fevkalade bahtiyarız. Ayrıca AK Parti Tunceli Milletvekili Adayı Nazif Yıldırım Bey’in de İl Özel İdaresi Genel Sekreteriyken Tunceli’ye yaptığı işleri biliyoruz, kendisine başarılar diliyorum. Çok şükür Genel Başkan Yardımcımızın da memleketi olan Çemişgezek’imize de Tuncel’imize de elimizden gelen hizmeti yaptık. Tunceli’mizin merkezine ve köylerine hizmetler yapmak kısmet oldu. İçişleri Bakanlığımızın talebi üzerine bizzat Tunceli’ye hizmetimiz nasip oldu. Munzur Nehri kıyısına 2 kilometre civarında, aşağı yukarı 2 metre genişliğinde bisiklet yolu ve ayrıyeten yürüme yolu yaptık. Bu yollar boyunca oturma noktaları, çocuk oyun grupları, aydınlatma, spor aletleri yaptık. Ayrıca geçtiğimiz sene Ramazan ayında Sayın Mustafa Ataş Bey’in de teşrif ettiği bir programda Tunceli stadında yaklaşık 2500 kişinin katıldığı bir iftar düzenledik. Ertesi akşam Pertek ve Çemişgezek’te iftarımız oldu. Rabbim bu vatanın her köşesini şehit kanlarıyla sulamış aziz ecdadımıza layık evlatlar olmayı, bu vatana uzatılan her hançere karşı göğsümüzü her daim siper etmeyi nasip etsin. Vatanımıza hançer saplamak isteyenlere karşı göğsünü siper eden kahramanlarımız her zaman var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var” diye konuştu.

“CENAB-I HAK HİÇ KİMSENİN HUZURUNU BOZMASIN”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayınızı ayrı ayrı kutluyorum. Daha nice Ramazanlarımızı birlik beraberlik ve huzur içerisinde geçirmemizi Rabbim bizlere nasip etsin. Geçen sene de bu mekanda sizlerle birlikte olmuştuk. Bu iftar programında emeği geçen herkese ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hakk hiç kimsenin huzurunu bozmasın. Bizler elimizden geldiği kadar bu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için gayret sarfediyoruz” dedi. Ümraniye Belediyesi’nin Çemişgezek’e verdiği desteklerden ve ilçenin gelişiminden bahseden Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, milli birlik ve beraberliğin öneminden bahsettikten sonra, “Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

selyus