Ana Sayfa YAŞAM 30 Kasım 2017

Mustafa İslamoğlu, Müslümanlara hakaret etti!

Adem’in de babası var diyecek kadar sapkın olduğu iddia edilen Mustafa İslamoğlu, twitter hesabından bir paylaşım yağarak Mevlid Gecesini kutlayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan dahil olmak üzere Ehl-i Sünnet olan hepimize hakaret etti..!!

“Adem’in babası kimdi?” diye soruyorum ara sıra ya! “Adem’in babası da mı var?” diyorlar. “Var yaa! Kur’an söylüyor! İnsan suresinin ikinci ayeti Adem’in babasının olduğunu söylüyor. Öyle ya! Herhalde toprak değil.” diyerek Kur’an’ı da sapkın düşüncesine alet eden Mustafa İslamoğlu, twitter hesabından Mevlid Kandili (gecesi) hakkında yaptığı olumsuz açıklamada İslam’dan ne kadar uzak olduğunu da belli etmiş oldu! İslamoğlu, bu sapkın açıklamasıyla Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği geceyle ilgili paylaşım yapan Cumhurbaşkanımız dahil olmak üzere Ehl-i Sünnet olan hepimize hakaret etti.

SAPKIN İSLAMOĞLU’NUN O AÇIKLAMASI

Kaderi inkar etiği ve Ehl-i Sünnet düşmanı olduğu iddia edilen Mustafa İslamoğlu’nun tweetter paylaşımı: “Mevlit ve Mevlit Kandili geleneği, Aşırı Şia’nın Hıristiyanlardan ithal ettiği sapmış bir gelenektir. Sünniler de Aşırı Şia’dan alıp uygulamışlardır.”

Aslında kendisi de İran Şia mensuplarına yakın olduğu iddia edilen İslamoğlu’nun aşırı Şia derken neyi kastettiği de bilinmiyor!

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’DA KANDİL MESAJI YAYINLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medyadan paylaşım yaparak İslam Alemi için dua etmişti. Bu İslam sapkını Mustafa İslamoğlu denen herif Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer devlet büyüklerimiz ve tüm Müslümanları karşısına alacak kadar da cahil cesareti var. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bu herifi esefle kınıyor, yasalarımızda ne tür cezai müeyyidesi varsa gereğinin yapılmasını rica ediyoruz. Ayrıca hem İsmi hem de Soyismini lekeleyen ve hakaretlere maruz bırakan bu heriften isminin ve soyisminin alınarak kendine yakışan isimlerin konulmasını doğru olacağını düşünüyoruz!

selyus