Ana Sayfa YAŞAM 25 Temmuz 2016

Nihat Hatipoğlu onurlu millete seslendi

Prof. Dr. Nihat Hatioğlu, Fatih’te bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde ‘Milli İrade Nöbeti’ tutan vatandaşlara hitap etti.

Fetullahçi Terör Örgütü’nün darbe girişi ile sokaklara çıkan ve 10 gündür de sokaklardan ayrılmayan Yüce Milletimiz, Fatih’te meydanlarda. Türk Milletinin yakından takip edip feyizlendiği Prof. Dr. Nihat Hatioğlu’da Vatan Caddesi’nde ‘Milli İrade Nöbeti’ tutan vatandaşlara hitap etti.

Fatih’te bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde kurulan platform önünü dolduran 10 binlerce vatandaş, her gün bir taraftan nöbet tutarken bir diğer taraftan da içeriği dolu programları da takip etmiş oluyor. Bu bağlamda milletimiz, Hatipoğlu hocamız kürsüye çıktığında pür dikkat kendisini dinlediler.

Büyük bir ilgiyle kürsüye gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, “Anadolu üzerinde büyük bir tezgah var. Bir akşam birdenbire namluların halka döndüğünü, tankların halka doğru yürüdüğünü gördük. Dehşet verici bir hadiseydi. Çünkü bizim ordumuz şerefli bir ordu. Ama orada yuvalanmış bazı insanlar, bu ülke tarihinde, bu ülke insanında hiç hak etmediğimiz bir dehşetle karşılaştık. Yüce Allah bu millet üzerinde tuzak kuranların, tuzaklarını başlarına geçirsin. Allah Anadolu toprağını, bütün ülkemizi muhafaza etsin. Sizin sokaklara çıkmanız, sokağa hakim olmanız daha doğrusu yumruğunu vurmanız, bütün büyük kurumların kurmuş olduğu, büyük devletlerin kurmuş olduğu bütün dengeleri Allah’ın izniyle bozdunuz. Oyunları bozdunuz, Allah hepinizden razı olsun. Hangi dini anlayış bu insanların hayatını kastetmeyi emreder. Nasıl bir fetva verilebilir. Hangi hasta anlayış böyle bir fetva verebilir. Bu fetvayı, bu izni verenler elbette iki cihanda da rezil olmaya mahkûmdurlar” dedi.

İlginizi çekebilir

Maskeni tak dedi, darp edildi!

Maskeni tak dedi, darp edildi!

selyus