Ana Sayfa YAŞAM 4 Kasım 2017

Nükhet Hotar Çekmeköy’de

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yenilik Akademisi Konferanslarının ilki AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Konferansın ana başlığı ‘Genç Girişimcinin Zaman Makinesi’ oldu.

Çekmeköy Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği ve bu yıl ilkinin hayata geçirdiği Yenilik Akademisi Konferansları başladı. AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Dr. Hasan Gökçeoğlu, Doç. Dr. Nurettin Yiğit’in katılımıyla gerçekleşen konferansın ana konusu ‘Genç Girişimcinin Zaman Makinesi’ oldu. İlçede eğitim gören lise öğrencilerinin katıldığı programda gençlik kuşakları üzerine konuşmalar yapıldı. Programa Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de katıldı.

“GENÇLİK OLARAK KENDİ BEYNİMİZİ KENDİMİZE KULLANACAĞIZ”

Programda konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, “İlk seminerimiz başlıyor, bundan sonra her ay birbirinden değerli hocalarımızla geleceğimiz olan gençlere bu güzelliği sunacağız. Uzay teknoloji merkezimiz var buranın da mutlaka görülmesi gerekiyor. Biz Çekmeköy’e ilk geldiğimizde Çekmeköy eğitim ve kültür vadisi olacak demiştik. Bugün baktığınızda belki de 50’nin üzerinde özel okulu olan devlet okulu olarak da 100’ün üzerinde eğitim veren bir ilçede yaşıyoruz. Henüz 8 yıllık ilçede bunları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Artık biz gençlik olarak kendi beynimizi kendimize kullanacağız. Dünyanın karşısında dimdik ayakta duran bir ülke ve imanlı inançlı gençlik olacak” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

MSB’den yürekleri ısıtan paylaşım!

MSB’den yürekleri ısıtan paylaşım!

selyus