Ana Sayfa YAŞAM 11 Mayıs 2015

“Onlar bizler için hayatlarını feda eden kutsal varlıklarımızdır”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna inanan bir medeniyetin mensupları olduğuna vurgu yapıp, “Onlar bizler için hayatlarını feda eden kutsal varlıklarımızdır. Onların kıymetini bilelim. Onları asla üzmeyelim. Annelerimize hürmette kusur edilmemesinin gerektiğini bilen onlara hizmet etmekte adeta yarışan bir neslin mensuplarıyız. Tüm annelerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum. Unutmayalım ki annelerimiz olmasaydı dünya var olmazdı” diye konuştu.

Üsküdar Belediyesi 10 Mayıs Anneler Günü dolasıyla, ilçenin 3 farklı noktasında düzenlenen etkinliklerle anne ve anne adaylarına, saksılar içerisinde binlerce çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.

Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı etkinlikte belediyenin fidanlığında yetiştirilen binlerce çiçek; Eminönü İskelesi, Çengelköy ve Capitol AVM’de annelere dağıtıldı.

Üsküdar Meydan’daki programa katılan Başkan Hilmi Türkmen ilk önce sahildeki ‘8. Uluslararası Öğrenci Buluşması’ projesi kapsamında kurulan stantlardaki misafir öğrencileri ziyaret etti.

Burada bir süre öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Türkmen sonra beraberinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte çiçeklerin dağıtımının yapılacağı iskeleye geçti. Buradaki AK Nokta’ya uğrayan Başkan Türkmen partililere başarılar diledi.

Çiçek dağıtımı sırasında vatandaşlara hitap eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, annelerin birer şevkat meleği olduğunu belirterek, “Elleri öpülesi annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Onları sadece bir gün değil her gün baş tacı edilmeli” diye konuştu.

Başkan Hilmi Türkmen, cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna inanan bir medeniyetin mensupları olduğuna vurgu yapıp, “Onlar bizler için hayatlarını feda eden kutsal varlıklarımızdır. Onların kıymetini bilelim. Onları asla üzmeyelim. Annelerimize hürmette kusur edilmemesinin gerektiğini bilen onlara hizmet etmekte adeta yarışan bir neslin mensuplarıyız. Tüm annelerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum. Unutmayalım ki annelerimiz olmasaydı dünya var olmazdı” diye konuştu.

Başkan Türkmen konuşmasının sonrasında vapurdan inen anneler ve anne adaylarına Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ile birlikte Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından etkinlik alanına getirilen saksı içerisindeki çiçeklerden dağıttı. Büyük ilgiyle karşılanan dağıtım sırasında Başkan Türkmen sohbet ettiği annelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:
selyus