Ana Sayfa YAŞAM 3 Ağustos 2015

Reisi Cumhur Fatih Camiinde

Gazeteci Yazar ve İş Kadını Tulu Gümüştekin için ikindi namazına müteakip Fatih Cami’sinin avlusunda cenaze namazı kılındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bazı bakanlar katıldı.

İtalya’da gittiği tatilde rahatsızlanarak vefat eden Gazeteci Yazar ve İş Kadını Tulu Gümüştekin (47) için Fatih Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesinde Gümüştekin’in eşi Kaan Terzioğlu ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Milletvekilleri Berat Albayrak, Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan katıldı.

Tulu Gümüştekin için ikindi namazına müteakip Fatih Cami’sinin avlusunda cenaze namazı kılındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş, namazın ardından bazı bakanlarla birlikte tabutu omuzlayarak cenaze arabasına kadar taşıdılar. Tulu Gümüştekin’in cenazesi Ulus Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Etiketler:
selyus