Ana Sayfa YAŞAM 31 Mayıs 2017

Sancaktepe Belediyesi’nin bereketli sokak iftarları

Başkan Erdem “Mübarek ramazan ayının bereket ve rahmetini yaşıyoruz. Bir araya gelmek için bir fırsat niteliğinde olan bu güzel günleri her yönü ile iyi değerlendirmeliyiz.”

Ramazan süresince düzenlenen iftar masaları ve ardından sunulan şenlikler Sancaktepe’nin her mahallesinde yapılmaya devam ediyor. Ramazanın manevi havasını hissetme ve Sancaktepeli hemşerilerin birbirleri ile kaynaşması bakımından büyük katkısı olan programlara halk yoğun ilgi gösteriyor.

30 Mayıs Salı günü Eyüp Sultan mahallesindeki iftar programı Müminler caddesinde gerçekleştirildi. Alanı dolduran yüzlerce kişi toplu iftarın heyecanını yaşadı.

İftar buluşmasında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, mahalle iftarlarına yoğun ilgi olduğunu belirterek bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Erdem “Mübarek Ramazan Ayının bereket ve rahmetini yaşıyoruz. Bir araya gelmek için bir fırsat niteliğinde olan bu güzel günleri her yönü ile iyi değerlendirmeliyiz. Çevremizdeki akraba, komşularımızı görüp gözetmeliyiz, bu ayda ihtiyaç sahiplerine maddi, manevi desteklerimizi sürdürmeliyiz” dedi. 

selyus