Ana Sayfa YAŞAM 30 Mayıs 2018

Sancaktepeli çocukların Ramazan coşkusu

Sanacaktepe Belediyesi tarafından onbir ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları ve sunulan şenlikler Sancaktepe’nin her mahallesinde yapılmaya devam ediyor. Ramazanın manevi havasını hissetme ve Sancaktepeli hemşerilerin birbirleri ile kaynaşması bakımından büyük katkısı olan programlara çocuklar başta olmak üzere halk yoğun ilgi gösteriyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde Yenidoğan Mahallesi Akın Caddesi’nde gerçekleşen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, İstanbul Milletvekili Adayı Sabri Balaman, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in katıldığı iftar programı yoğun katılım altında gerçekleşti. Alanı dolduran binlerce kişi toplu iftarın heyecanını yaşadı.

İftar buluşmasında konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, mahalle iftarlarına yoğun ilgi olduğunu belirterek bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Erdem “Mübarek Ramazan ayının bereket ve rahmetini yaşıyoruz. Bir araya gelmek için bir fırsat niteliğinde olan bu güzel günleri her yönü ile iyi değerlendirmeliyiz. Çevremizdeki akraba, komşularımızı görüp gözetmeliyiz, bu ayda ihtiyaç sahiplerine maddi, manevi desteklerimizi sürdürmeliyiz” dedi.

selyus