Ana Sayfa YAŞAM 21 Haziran 2015

Sivaslılar Ramazan’ın bereketini paylaştı

Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Ramazanın bereketini hemşerilerimizle paylaştığımız dayanışma iftarımızda değerli üyelerimizi ve kıymetli dostlarımızı bir arda görmenin memnuniyetini yaşıyoruz” dedi.

Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde 20 Haziran Cumartesi günü Haliç kongre Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeğine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, çok sayıda milletvekili, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlar, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Ramazanın bereketini hemşerilerimizle paylaştığımız dayanışma iftarımızda değerli üyelerimizi ve kıymetli dostlarımızı bir arda görmenin memnuniyetini yaşıyoruz” dedi.

Başkan İsmail Erdem, tarihin kurulduğu günden beri biriken kültür odağı Sivas’ın anlamının çok büyük olduğunu, bu anlamı önümüzdeki kuşaklara aktarabilmenin yolunun da dayanışma içinde yeni projeler geliştirmek olduğunu söyledi. Başkan Erdem,  “Yönetimi, üyeleri, mensupları ve değerli bürokratlarıyla daha iyi oturmuş, birbirine kenetlenmiş güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzu kanıtladık. Sivas’ımız ve ülkemiz için yaptıklarımız ortadadır. Sivas Platformu yerelden evrensele uzanacak dinamik bir sürecin adıdır. Tüm dostlarımızı iftar yemeğimizde görmekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem yaptığı konuşmada Sivas’ın Anadolu tarihinde kültürel ve siyasi oluşmalara ev sahipliği yaptığını belirterek Sivaslıların vefalı ve ülke değerlerine sadık kimseler olduğunu söyledi.

Programa katılan Milli savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ”Milletimiz insani yönlerimizi ortaya koyan değerler etrafında birleşirse, vatanımız daha yaşanabilir hale gelir ve gelecek nesillerin bizleri saygı ile hatırlamaları sağlanabilir “ dedi. Yılmaz, Ramazan’ın dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, kardeşlik duygularının hâkim olduğu Sivaslıların ülkenin ortak değerlerine katkısının çok büyük olduğunu belirtti.

Geleneksel Sivas Platformu iftar yemeği önümüzdeki yıl tekrar bir araya gelme dileği ile katılımcılara günün anısına verilen hediye ve plaketlerin ardından toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Etiketler:
selyus