Ana Sayfa YAŞAM 13 Haziran 2016

Sivaslılar, Ümraniye Belediyesi iftar sofrasında buluştu

Ümraniye Belediyesi hemşehri derneklerini iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Ramazanın yedinci gününde Sivaslılar iftar sofrasında bir araya geldi.

Hemşehri derneklerine yönelik iftar programları düzenleyen Ümraniye Belediyesi, Nikâh Sarayı’nda bu kez Sivaslılar Derneği ve hemşerilerini misafir etti. İftar programına AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Poyraz, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, belediye birim müdürleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve Sivaslılar katıldı. İftar programı Kur’an tilavetinin ardından ezanın okumasıyla devam etti.

Açılış konuşmasını yapan İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Poyraz, “Bugünkü davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Derneğimize sağladığı katkılarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ramazan ayının; paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek konuşmasına başlayan AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, “Ramazan ayını Ümraniye’de heyecanlı kılan, kardeşliğin pekişmesine vesile olan ve bize bu ortamları sağlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Beyefendi’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık on yıldır her ramazanda birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Belediye Başkanımıza bu anlamda çok teşekkür ediyoruz” dedi. Nikâh Sarayı’nda her akşam hemşehri derneklerini iftar sofralarında ağırladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Eminmollaoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Ümraniye Meydanı’nda bulunan stantlara değinip, 5 ayrı noktadan iftar yemeği dağıtıldığını ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sokak iftarlarının yapılacağını belirterek” konuşmasını noktaladı.

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “İftar sofralarında bir arada olmamızı sağlayan, Değerli Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can Beyefendi’ye teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Programı sonrası Sivaslı konuklar, Ümraniye Meydanı’nda bulunan dernek stantlarında ağırlandı.  

selyus