Ana Sayfa YAŞAM 20 Mart 2016

Sultanbeyli’de Şehit aileleri unutulmadı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünde Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe ile Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Sultanbeyli’deki şehit yakınları ve gazilerle buluştu.

Sultanbeyli Kaymakamlığı ve Sultanbeyli Belediyesi ilçedeki şehit yakınları ve gaziler için özel program düzenledi. Gölet Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Çanakkale Şehitlerimizi anıyoruz. Onlar Cennet vatanımız uğruna canlarını verdi. Tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Keskin, “En büyük acıları sizler yaşadınız. Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetisiniz. Başımızın üzerinde yeriniz var” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe, “Çanakkale Zaferimizin 101. Yıldönümünü kutluyoruz. Sizin evlatlarınız Çanakkale Şehitleriyle beraberler. Memleketimiz bugün güvenli bir limansa, bizler burada kaygısızca yaşayabiliyorsak bu şehitlerimiz sayesindedir. Onlar bu vatana can vererek çok büyük bir fedakarlık yaptılar. Onlara ve sizlere minnettarız” dedi.

Daha sonra Kaymakam Özefe ve Başkan Keskin Şehit yakınlarıyla ve gazilerle yakından ilgilendi.

selyus