Ana Sayfa YAŞAM 23 Ekim 2017

Tarihi surların dehlizine düştü

Fatih Cankurtaran’da tarihi surların üzerine çıkan Ahmet Akbay isimli vatandaş dengesini kaybedince 10 metre derinliğindeki dehlize düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun süre süren çalışmanın ardından Ahmet Akbay’ı düştüğü dehlizden çıkardı. Akbay’ın sol ayağında kırıklar olduğu öğrenildi.

Fatih Eminönü Cankurtaran mevkiindeki tarihi Surların üzerine çıkan 35 yaşlarındaki Ahmet Akbay isimli vatandaş dengesini kaybedince 10 metre derinliğindeki dehlize düştü. O sırada yoldan geçen bir vatandaş ise surlardan imdat çığlıkları duyunca, surlara yaklaşıp dehlizin içine baktı. Dehlizin içinde yerde yatan Ahmet Akbay’ı gören vatandaş durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Ahmet Akbay’ı kurtarmak için itfaiye çağırdı.

İhbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 10 metrelik derinliğe düşen ve ayağından yaralı olan Ahmet Akbay’ı çıkarmak için uzun süre uğraş verdi. Verilen uğraşların ardından Ahmet Akbay’ı düştüğü dehlizden çıkardı. Olay yerinde bekleyen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Akbay’ın sol ayağında kırıklar olduğu öğrenildi.

 

selyus