Ana Sayfa YAŞAM 14 Şubat 2016

UHİM faaliyetlerini belirledi

Toplantıda, Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi (UHİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Küçük, faaliyetlerin sağlıklı bir şekilde hayata geçmesi için detaylar dururken, UHİM Hukuk Koordinatörü Av. Mustafa Demiral, UHİM olarak yapacakları faaliyetlerde hukuki konularda dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgiler verdi.

Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi (UHİM) Yönetim Kurulu, Ayhan Küçük Başkanlığında toplandı. Bu yıl başında yapacakları önemli çalışmalar üzerine görüşlerin ifade edildiği toplantı, 11 Şubat 2016 Çarşamba günü UHİM Dernek Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda, 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan faaliyetlerin detayları belirlendi.

Faaliyetleri hayata geçirirken olabilecek olumsuzluklara karşı alınacak önlemler üzerine duran Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi (UHİM) Başkanı Ayhan Küçük, “2016 yılında planladığımız faaliyetleri sağlıklı bir şekilde hayata geçirmek için düşüncelerimizi birbirimizle paylaştık” dedi. 

Toplantıya katılan bir diğer önemli isim UHİM Hukuk Koordinatörü Av. Mustafa Demiral, UHİM olarak yapacakları faaliyetler sırasında hukuki konularda dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgiler verdi.  

Faaliyetlerle ilgili detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz..

http://www.uhim.org/  

selyus