Ana Sayfa YAŞAM 14 Haziran 2016

Ümraniye Belediyesi’nden anlamlı iftar

Ümraniye Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında yetim, öksüz ve engellilere iftar yemeği organize etti. Misafirleri Ümraniye Belediye Başkan Vekili Av. Serap Eşit Elveren ağırladı.

Hekimbaşı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda öksüz, yetim ve engelli vatandaşlar iftar yemeğinde buluştu. Programa AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’de katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Serap Eşit Elveren bir konuşma yaptı.

 

“DAHA ÇOK MİSAFİR KONUK EDECEĞİZ”

Ümraniye Belediye Başkan Vekili Av. Serap Eşit Elveren, “Bu sofralarda Ramazan ayı boyunca çok misafir konuk ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Ama zannediyorum ki en bereketli günümüz bugün. Çünkü bugün duası makbul olan kim varsa elhamdülillah bu sofrada. Bereketli bir sofra. Büyüklerimiz burada, engellilerimiz burada, çocuklarımız burada. Bu sofrayı bereketlendirdiniz, şeref verdiniz Allah sizden razı olsun. Bir duamız olsun; sadece kendi ülkemiz için değil yanı başımızda ve dünyanın her yerindeki mazlum Müslümanlar için Rabbim güzel günler nasip etsin. Rabbim onlara da böyle sofralarda iftar açabilmeyi nasip etsin. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Şükürler olsun Ramazan’a kavuştuk, Allah bayrama da kavuşmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Programda Karagöz-Hacivat gösterisi, balonla çeşitli figürler yapma ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Kur’an tilavetiyle başlayan program dua ile sona erdi.

 

 

selyus