Ana Sayfa YAŞAM 16 Mayıs 2015

Ümraniye’de engelsiz şenlik

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete açılan Mesire Alanı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen engelli ve ailelerine yönelik şenliğe ev sahipliği yaptı.

Ümraniye Belediyesi tarafından 2011 yılında hizmete açılan 365 bin m²’lik alana sahip Ümraniye Belediyesi Mesire Alanı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen engelli ve ailelerine yönelik şenliğe katılım oldukça yoğun oldu.

Pikniğe; AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, SKM Başkanı Av. Serkan İnanoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Mustafa Küçükkapdan, Av. Serap Eşit Elveren, AK Parti İstanbul Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Hamza Doğan, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Mücahide Delman, Ümraniye Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Necati Aydemir, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Gözde Gül Bilir, ilçe teşkilatı mensupları, engelliler ve aileleri katıldı.

500 kişinin katılımıyla gerçekleşen mesire alanındaki piknikte renkli görüntüler yaşandı. Şenlik havasında gerçekleştirilen piknikte birbirinden eğlenceli çeşitli yarışmalar ve mini bir konser düzenlendi. Yarışmayı kazananlara ise çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Bakan Koca’dan güzel haberler

Bakan Koca’dan güzel haberler

selyus