Ana Sayfa ŞEHİR, YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER, YÜZME 13 Temmuz 2016

Ümraniye’de yüzme bilmeyen kalmasın

Ümraniye Belediyesi’nin  “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla, 7-12 yaş grubu çocuklar ve gençler için düzenlediği ücretsiz yüzme kurs kayıtları başladı.

Ümraniye’de her yıl ‘Yaz Spor Okulu açarak yüzlerce genci sportif alanlarda akademik kariye hocalar nezaretinde eğiten Ümraniye Belediyesi’nin ayrıca “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla, 7-12 yaş grubu çocuklar ve gençler için düzenlediği ücretsiz yüzme kurs kayıtları başladı.

Çocuklara ve gençlere Ümraniye’de yaşamanın ayrıcalığı yaptığı önemli icraatlar ile tattıran Ümraniye Belediyesi, modern yüzme havuzlarında haftada 2 gün yüzme eğitim kursu verecek.

Ümraniye Belediyesi,  her yıl geleneksel olarak düzenlendiği gibi bu yılda Yaz Spor Okulları kapsamında 10 farklı okulun bahçesine portatif yüzme havuzu kurdu. Öğrenciler, akademik kariyeri olan profesyonel yüzme hocaları eşliğinde; her türlü filtrasyon ekipmanlarının yer aldığı ve ph- klorlamanın düzenli olarak yapıldığı modern yüzme havuzlarında haftada iki gün yüzme kursu eğitimi alacaklar.

“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla 7-12 yaş grubu çocuklar ve gençler için Ümraniye’nin birçok noktasında okul bahçelerine kurulan havuzlara ilginin geçen yıla oranla daha yoğun olması bekleniyor. Çocukların ve gençlerin hayli ilgi göstermesi beklenen kurslara başvuracak olan ailelerin, havuzların kurulduğu okullara müracaat etmeleri gerekmektedir.

İSTENEN EVRAKLAR;

1 Adet Fotoğraf1 Adet Kimlik Fotokopisi

HAVUZLARIN KURULDUĞU OKULLAR;

Yamanevler Ortaokulu, Atakent Anadolu Lisesi, Ümraniye Anadolu Lisesi, Pınarbaşı İlkokulu, 60. Yıl Meyveli Bahçe Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Selçuk Ecza 50. Yıl Orta Okulu, İnanç Türkeş Orta Okulu, Birlik İlkokulu, Nurettin Topçu İlkokulu.

selyus