Ana Sayfa YAŞAM 12 Kasım 2016

Ümraniyeli AK Kadınlar Darülaceze’de

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, ekibiyle birlikte Kayışdağı Darülaceze Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek dualarını aldılar.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, ekibiyle birlikte Kayışdağı Darülaceze Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek dualarını aldılar. Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Mücahide Delman Kökçe ile birlikte organize ederek gittikleri huzurevinde yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Bilgin ve ekibi Darülaceze yöneticilerine de teşekkür ettiler. Tertemiz hijyenik bir ortamda yaşlılara evlerini aratmayacak sıcaklığı hissettiren Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı, AK Parti politikalarının sözle değil icraatlarla yapıldığını  bir kez daha göstermiş oldu.

BİLGİN, “DEVLETİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Her günümüze şükredip yaşlılığımızda da Rabbimizden sağlık sıhhat isteriz. Huzurevine gelerek yaşlılarımızı ziyaret edip, durumlarıyla ilgili bilgi aldık. Yaşlılarımız bize bakanlığımızın görevlileri kendileriyle yakından ilgilendiğini ve hükümetimize teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Bizde diyoruz ki; devletimizden Allah razı olsun, büyüklerimiz emin ellerde. Bu günü organize eden Belediye Meclis Üyemiz sayın Mücahide Delman Kökçe hanıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber / Fotoğraf: Süreyya Atlı

selyus