Ana Sayfa YAŞAM 6 Ocak 2016

Ümraniyeli AK Kadınlar muhacir çocuklar üşümesin diyor

Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde bir başka önemli icraatın daha altına imza atarak “Sıcacık bir dünya için.. Çocuklar üşümesin..” sloganı ile muhacir kardeşlerimize atkı ve bere örme kampanyasını başlattılar.

Daha önce bir çok etkinlik ile programlar yaparak Ümraniye’de ve İstanbul’da ses getirerek adından sıkça söz ettiren Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde bir başka önemli icraatın daha altına imza atarak “Sıcacık bir dünya için.. Çocuklar üşümesin..” sloganı ile muhacir kardeşlerimize atkı ve bere örme kampanyasını başlattılar. 29 Ocak Cuma gününe kadar sürecek olan kampanyaya duyarlı olan tüm Ensar vatandaşların katkı sunması talep ediliyor.

BAŞKAN MUKADDES BİLGİN, “HER ÇOCUK GÜLSÜN GELECEĞE GÜVENLE BAKSIN”

Ensar bir milletin temsilcileri olarak muhacir çocukların üşümesine duyarsız kalmamak için Ümraniyelileri kampanyaya davet ettiğini ifade eden Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Kendi çocuklarımız sıcak kıyafetleriyle nasıl mutlu ve güvendeyse, muhacir çocuklarımız için de aynı şeyi düşünüp onları güven ve huzur içine almalıyız. Her çocuk gülsün geleceğe güvenle baksın, onlar bizim yarınlarımız” dedi. 

selyus