Ana Sayfa YAŞAM 5 Eylül 2017

Ümraniyeli çocuklar, “Çocuk Şenliği” ile bayramı bayram gibi yaşadı

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda çocukları doyasıya eğlendiren Ümraniye Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nın ikinci gününde başlattığı “Çocuk Şenliği”ne yoğun ilgi gösteren Ümraniyeli çocuklar, “Çocuk Şenliği” ile bayramı bayram gibi yaşadı.

Ümraniye Belediyesinin, Kurban Bayramı’nın 2. gününden itibaren başlayan “Çocuk Şenliği” etkinliklerini bayramın 4. gününde de Ümraniye Santral Alanı’nda düzenlediği etkinliklerle devam etti. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerde; çocuk tiyatroları, sahne gösterileri, Karagöz-Hacivat, Keloğlan ve Nasreddin Hoca, tırmanma duvarı, engel parkuru, masa labirenti, cambaz gibi interaktif etkinlikler yer aldı. Çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve birçok renkli şekerin ikram edildiği festivalde drama atölyesi, seramik atölyesi ve nostalji sokağı gibi eğitici-öğretici etkinlikler de bulundu.

Ümraniye Santral Alanındaki etkinliğe katılan her çocuğun aktivitelerden gün boyu yararlanabildiği ve daha birçok sürpriz etkinliğin gerçekleştirildiği “Çocuk Şenliği” festivali bayramın 4. gününün akşam saatlerine kadar da devam etti.

Ümraniye Santral Alanı’nda düzenlenen “Çocuk Şenliği” etkinliklerine katılan çocuklara eğitici ve öğretici oyunlar hediye edildi. “Çocuk Şenliğine” katılan tüm veli ve çocuklar, etkinliklerin düzenlenmesinde başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere Ümraniye Belediyesine teşekkürlerini sundu.

selyus