Ana Sayfa YAŞAM 29 Haziran 2018

Ümraniyeli çocuklara özel yaz okulları

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bilgi evlerine üye çocuklar için düzenlediği Ümraniye Belediyesi Yaz Okullarını başlattı.

Ümraniye Belediyesi her mahallede açtığı bilgi evleriyle tüm Ümraniyelilere ulaşmaya ve çocukların kültür, sanat ve eğitim konularındaki gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. Haftada 4 gün eğitim ve 1 gün gezi içeriğiyle çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlayan Ümraniye Belediyesi, Yaz Okullarıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. 9-12 yaş aralığındaki çocuklara eğitimler verilen Yaz okullarında; Ebru, Laboratuvar, Satranç, Drama, Eğlenceli Matematik, Değerler Eğitimi, Sinema, Origami ve Mandala gibi alanlarda çalışmalar yapılıyor. Çocuklar gezerek öğrenecekleri günlerde ise Miniatürk, Millî Saraylar, Beykoz Korusu, Darıca Hayvanat Bahçesi, 1453 Panorama, 1915 Panorama, Orman Park gibi yerleri görecekler.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği eğitimler 5 hafta sürecek ve eğitimlerle çocuklar, yaz tatilini hem keyifli hem de verimli geçirmiş olacak.

selyus