Ana Sayfa YAŞAM 7 Ekim 2017

Ümraniyelilere aşure dağıtımları sürüyor

Ümraniye Belediyesi Muharrem Ayı vesilesiyle belirlenen noktalarda aşure dağıtımlarını sürdürüyor. Belediye, Cuma namazı sonrası Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Yeşil Vadi Cami’nde ve Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde stant kurarak öğrencilere aşure ikramında bulundu.

Ümraniye Belediyesi, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirmek amacıyla Muharrem Ayında vatandaşlara aşure ikram etmeye devam ediyor. Ümraniyelilerin yoğun katılımı ile uzun kuyrukların oluştuğu aşure dağıtımları bugün Cuma namazı sonrası Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Yeşil Vadi Cami’nde ardından da Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde devam etti. Aşure dağıtım programlarına, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Hakan Karataş ve Cemali Ergül, meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Ardından tüm protokol tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

“BUGÜNE KADAR BİRÇOK NOKTADA İKRAMLARIMIZ OLDU”

Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımımıza bu yıl da devam ediyoruz. Bugüne kadar birçok noktada ikramlarımız oldu. Aşure dağıtımlarımız bu ay sonuna kadar devam edecek.  Muharrem Ayınızı tebrik ediyorum. Hepinize afiyet olsun” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Ardından Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu yaptığı konuşmasında; Muharrem ayının önemine değinerek, “Siz öğrencilerimizle bu program sayesinde kardeşlik duygularımızı pekiştiriyoruz. Rabbimden birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını niyaz ediyorum. Bu programı düzenleyen Ümraniye Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

 

selyus