Ana Sayfa YAŞAM 23 Mayıs 2018

Üsküdar Belediyesi’nin gönül sofraları bir başka güzel

Üsküdar Belediyesi, Ramazan ayının bereketi ile komşuları ve çalışanlarına yönelik Çavuşdere Meydanı’nda kurduğu gönül sofrasına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, konuşmasında komşulukların önemine vurgu yaptı..

Üsküdar Belediyesi, her gün 14 ayrı noktada 35 bin kişiye iftar veriyor ve ayrıca sokak iftarları da mahallelerde devam ediyor. İftarlara katılan vatandaşlar, samimiyet ve güler yüzle karşılandıklarını belirterek ‘Üsküdar Belediyesi’nin gönül sofraları her nedense bir başka güzel’ diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler…

Vatandaşlar ve belediye çalışanlarının aileleriyle birlikte yoğun katılım gösterdiği iftarda bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar’ımızda artık tüm kamu kurumlarımız bir arada, kaymakamlık binası, emniyet, belediye binası, nikâh sarayı, vergi dairesi hepsi yan yana. Bugün iftarımızı açtığımız Çavuşdere Meydanı’nın eski halinden eser kalmadı. Hep birlikte burada gönül sofrasında buluştuk. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul ve makbul eylesin” dedi.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak’ın da katıldığı iftar, duaların ardından sona erdi.

selyus