Ana Sayfa YAŞAM 8 Mayıs 2016

Yelkencilere gelin geldi

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’nin yeğeni Rıdvan Yelkenci, Şaziye Kanber ile dünya evine girdi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’nin yeğeni Rıdvan Yelkenci, Şaziye Kanber ile dünya evine girdi. Çayeli Öğretmenler Evi Salonu’nda gerçekleşen düğünde yoğun katılım gözlerden kaçmadı. Düğüne Rize ile Çayeli’nin ileri gelenlerinin yanı sıra çiftlerin akraba ve yakınları katıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Yelkenci’nin oğlu Rıdvan Yelkenci ile Rize Pazar’ın ileri gelen ailenin kızı Şaziye Kanber’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Fotoğrafta, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Yelkenci, GAYE Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıçam, Metin Yelkenci, Ahmet Yelkenci, Ayhan Sözer, Ali Rıza Tercüman, Alibey Balcı, Hüseyin Cahit İsmail, Yaşar Yelkenci, Güngör İsmail ve Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci yer aldı.

 

İlginizi çekebilir

Başkan Kılıç huzurevinde

Başkan Kılıç huzurevinde

selyus