Ana Sayfa YAŞAM 27 Temmuz 2016

Yeşilay Kadıköy, çadırıyla meydanlarda

Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şubesi, Başkan Ömer Şahan öncülüğünde Kadıköy’de bir çadır kurarak ‘Milli irade Nöbeti’ tutan milletimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Kadıköy Yeşilay çadırıyla meydanlarda bulunarak milli iradenin yanında olduğunu da göstermiş oluyor.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı darbe girişiminin ardından milletin sokaklara çıkmasıyla bastırıldı. Bu onurlu ve şerefli duruşu destekleyen Yeşilay Cemiyeti, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kadıköy’de de çadır kurarak milletimizin ihtiyaçlarına bir nebze olsun destek veriyor. Önemli isimlerin sürekli ziyaret ettiği Yeşilay çadırına en son İstanbul Milletvekili İsmet Uçma uğradı. 

“YEŞİLAY OLARAK MİLLİ İRADENİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK”

Dünde, bugünde milli iradenin yanında olduklarını, yarında olacaklarını ifade eden Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan, “Bu gün burada Sivil Toplum Kuruluşları ile bir aradayız. Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şubesi olarak bizde burada çadır açarak ‘Milli İrade Nöbeti’ni tutuyoruz. Yeşilay bağımlılıklara karşı mücadele eden bir kuruluş. Bizim tek bağımlı olduğumuz yer millettir. Millet iradesini 15 Temmuz gecesi göstermiştir. Yeşilay olarak milli iradenin her zaman yanında olduk. Yeşilay, milletin kendisinin bir kuruluşu, bir derneğidir. Yeşilay Kadıköy Şubesi olarak burada milletimize ikramlarda bulunuyoruz.” dedi.   

selyus