Ana Sayfa YAŞAM 22 Şubat 2016

Yeşilay Sancaktepe Şubesi hizmete açıldı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sancaktepe Şubesinin açılışı, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk’ün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi’nde 22 Şubat Pazartesi günü yapılan açılışa Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Erdem, Yeşilay Cemiyetinin çok önemli faaliyetler gerçekleştiren bir teşkilat olduğunu belirterek; “Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sürdürmesi ve özelikle sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak kalması buna bağımlı bağımlılıklardan kurtarılması çok önemli görevlerimizden bir tanesi. Bu anlamda bir sivil toplum kuruluşu olarak Yeşilay önemli hizmetleri yerine getirmektedir. İnşallah ilçemizde çok güzel, ciddi çalışmaları birlikte ve beraberce gerçekleştiririz.” şeklinde konuştu.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ise, “Sancaktepe sınırları içinde özellikle gençlerin uyuşturucu ve zararlı maddelere alışmaması için bütün gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Yeşilay Sancaktepe Şubesi kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı.

selyus