Ana Sayfa YAŞAM 21 Haziran 2015

Yozgatlılar geleneksel iftarlarında buluştu

Yozgatlı Esnaf ve İşadamları Derneği (YOSİYAD), Ümraniye Belediyesi ile birlikte geleneksel olarak üçüncüsünü düzenlediği Yozgatlıların geleneksel iftar programına yoğun katılım oldu.

Yozgatlı Esnaf ve İşadamları Derneği (YOSİYAD), Ümraniye Belediyesi ile birlikte geleneksel olarak üçüncüsünü düzenlediği Ramazan buluşmalarına yoğun katılım oldu. “Geleneksel Yozgatlılar İftar Programı”na ilginin olması hem Yozgatlı Esnaf ve İşadamları Dernek Başkanı Ali Haydar Tuncer’i hem de yönetim kurulunu oldukça mutlu etti. 20 Haziran Cumartesi günü Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda Yozgatlı Esnaf ve İşadamları Dernek Başkanı Ali Haydar Tuncer’in öncülüğünde gerçekleşen 3. Geleneksel iftar buluşmasına Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci, Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz,  Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Avukat Sevda Şahin, Tekstilci Mahmut Bulut, YOSİYAD Yönetim Kurulu Üyesi ve gazeteci Mahmud Boydak, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

 

“YOZGATLILAR OLARAK BU MİLLETİN OMURGASINI OLUŞTURDUK”

Hemşerilerini “Geleneksel Yozgatlılar İftar Programı”nda buluşturan, bu buluşmada da anlamlı ve önemli bir konuşma yapan Yozgatlı Esnaf ve İşadamları Dernek Başkanı Ali Haydar Tuncer, “Çok değerli Yozgatlı hemşerilerimiz, Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’la birlikte düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftarımıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Değerli hemşerilerim, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da Cehennem ’den kurtuluş olan Ramazanı Şerifimiz bizlere, milletimize, memleketimize, tüm İslam Alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenabi Haktan niyaz ediyorum. Hepinizin bildiği gibi memleketimiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu dönem Yozgat ve Yozgatlılar olarak her zaman ve her şekilde bu milletin omurgasını oluşturduk. Bundan sonrada omurgasını oluşturmaya devam edeceğiz. Milletimiz birliği, dirliği ve beraberliği için bizler var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu sizlerle birlikte olacak. Çok değerli hemşerilerim, böyle güzel mekanlar, böyle güzel sofralarda birlikteliklerimiz daim, işlerimiz bereketli ve ağızlarımız tatlı olsun. Bu güzel ortamları ve bu güzel sofraları bize oluşturan başta Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can beye, yönetimine ve çalışanlarına huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

   

Etiketler:
selyus